Elitevask

Vindusvask

Vindusvask er tidkrevende, og mange opplever det som en vanskelig og kjedelig jobb å gjøre selv. I mange moderne hus er det i tillegg ofte store vindusflater, som gjør jobben ekstra vrien uten profesjonelt utstyr.

Flere og flere velger å avtale jevnlig vindusvask med oss. Det gjelder både private og bedrifter. Da er bestillingen allerede gjort, og prisen avtalt på forhånd. Du kan legge det inn i budsjettet og kalenderen, og vite at vi kommer når vi skal.

Det er når våren og høsten kommer, og sola står lavt, at mange blir overrasket over hvor skitne vinduene er. Fingeravtrykk etter barnehender, salt fra sjø, og søl fra grisete sørlandsvinterveier er noen av de mange ulike elementene som bidrar til at vinduene blir skitne og vanskelige å se gjennom. Blir det utført jevnlig og riktig vindusvask derimot, åpner det seg en ny og klarere verden utenfor. Det vil garantert gjøre deg godt, og hjemmet ditt blir et hyggeligere og trivligere sted å være for alle. Vindusvask 3-5 ganger i året vil sørge for at du stort sett har rene vinduer hele tiden. 

For en bedrift gjør rene vinduer lokalet mer innbydende for de som går forbi, og det er gjerne det første man ser. Vi setter opp en avtale for jevnlig vindusvask for alle typer bedrifter. 

Det er ulike måter og tilnærminger til en profesjonell vindusvask, men vi har utstyret som kreves uansett behov. 

Elitevask AS tilbyr vindusvask for bedrifter og private.