Elitevask

Utvask

Utvask av nybygg er viktig før ferdigstillelse av bygget og overtakelse for nye eiere kan skje. Ulike oppgaver kan utføres i den forbindelse, og vi er fleksible i forhold til hva vi gjør, og kan gjøre, på de forskjellige prosjektene. Det viktigste er at utvask blir utført på en tilfredsstillende måte både for byggherren og kundene som skal overta. Vi er også fleksible på tid og kan stille opp på kort varsel om ønskelig. Elitevask består av et stort team, som kan utføre de aller fleste oppdrag innen utvask til rimelig tid.

Et byggeprosjekt vil naturlig nok føre til at mye søppel og byggestøv samler seg, og det er viktig at alt blir fjernet, og at bygget er helt rent før nye eiere skal flytte inn. Hos Elitevask bruker vi i tillegg allergivennlige produkter, slik at kunder og nye eiere som er sensitive overfor sterke kjemikalier ikke opplever ubehag i etterkant.

Utvask kan utføres på bygg som er i bruk eller nye bygg som skal ferdigstilles. Når Elitevask utfører utvask vil det vanligvis være en full gjennomgang av tak, vegger, gulv og fastmontert inventar som feks kjøkken og bad. Vi har lang erfaring innen alle typer rengjøring, og i tillegg er alle som arbeider hos oss sertifiserte og kursede slik at du skal være sikker på at vi utfører utvask av beste kvaliet.

Kundetilfredshet er viktigst for oss, kvalitet og tilgjengelighet er vårt motto. Trenger du hjelp til utvask? Ja, da vet du hvem du bør kontakte. Vi ser frem til å høre fra deg.