Elitevask

Nedvask

Nedvask av bolig eller næringsbygg krever endel mer enn det daglige eller ukentlige renholdet. Det er allikevel viktig å få det gjort, men kanskje du ikke behøver å gjøre det selv?

For private er det tradisjonelt julerengjøringen og vårrengjøringen som er de to store periodene mange ønsker en skikkelig nedvask av huset. En vel utført nedvask legger et godt grunnlag, slik at det daglige eller ukentlige renholdet, blir litt enklere.

For bedrifter bør nedvask eller hovedrengjøring av næringslokale skje minst en gang i året, og da bør alle deler inkludert kjøkken, kantine og toaletter rengjøres skikkelig. En slik rengjøring løfter både inneklima og miljø for de ansatte i bedriften, og er en viktig investering for at de skal trives.

Ved nedvask av din bolig eller lokale blir vegger, gulv og tak, samt vinduer og faste innredninger rengjort grundig. Vi kan også tilby vask av innbo, tepperens etc etter avtale. Våre medarbeidere har lang erfaring med nedvask, slik at du kan være trygg på at de gjør en jobb du vil være fornøyd med. Alle renholdere hos Elitevask AS er kvalitetsbevisste, effektive, og sertifiserte. I tillegg bruker vi økologiske nedbrytbare produker som er miljøvennlige. De har minimalt med lukt og kjemikalier, og er tilpasset allergikere og astmatikere.

Det er en god idé for både familier og bedrifter å overlate jobben til profesjonelle. Nedvask er rimeligere enn du kanskje tror, samtidig som du kjøper deg mer tid til det, eller de, som er viktig for deg. Vi gjør det vi kan best, slik at du kan gjøre det du kan best.

Ta kontakt i dag for et tilbud på nedvask av din bolig eller næringslokale.