Elitevask

Boning

Boning er en viktig del av vedlikehold av gulv med harde gulvbelegg. Vi har profesjonelt utstyr og kursede renholdere, som kan gi gulvet den behandlingen det trenger.

Når nytt gulvbelegg blir lagt, ønsker man så lite slitasje som mulig. Ved å legge på en polish på overflaten, blir underlaget, eller selve belegget beskyttet, slik at slitasjen ikke rammer gulvbelegget direkte. Da unngår man den store kostnaden det er å skifte belegg ofte. En god stund kan det holde å kun vedlikeholde polishen med en poleringsmaskin, slik at man slipper den mer omfattende jobben med oppskuring og boning. Gulvet vil bli som nytt. Glansfullt og fint. 

Vi gjør både oppskuring, boning samt vedlikehold av polishbehandlede gulv. Når polishen som er lagt på overflaten ikke lenger bare kan poleres, må restene av den fjernes og gulvet må bones og ny polish legges på. I denne prosessen er det viktig å bruke profesjonelle renholdere med riktig utstyr og kjemikalier, slik at ikke gulvbelegget risikrere å bli ødelagt. 

Oppskuring og boning gir glansfulle og rene gulv, som også er sklisikre. Dette er spesielt viktig i feks barnehager og gymsaler. Jevnlig vedlikehold på denne måten, forenkler også den daglige rengjøringen av gulvet. Dette sparer bedriften for tid og penger, samt at det gjør inneklimaet bedre for alle som skal benytte lokalet. 

Elite Vask AS har mye kunnskap og erfaring på området, og vi vet hvordan vi tar vare på gulvet ditt. Uansett om det er på skoler, barnehager, gymsaler, kontorlokaler etc. Ta kontakt for tilbud på oppskuring og boning idag.