Elitevask

Flyttevask i Kristiansand

Flyttevask kan vi ta oss av – slik at du kan fokusere på din nye bolig eller ditt nye lokale. Spar tid og krefter ved å overlate jobben til profesjonelle.

Det er mye jobb å flytte. Uansett om det er bedriften som flytter eller familien. Når pakking i esker, bæring, kjøring og mer bæring er gjort, gjenstår flyttevask før du kan si deg helt ferdig. En flyttevask må gjøres skikkelig, og det kan noen ganger være vanskelig, og ikke minst slitsomt, å gjennomføre den tilfredsstillende på egenhånd.

Det er ikke bare snakk om en vanlig nedvask, for nye eiere vil potensielt gå med lupe for å sjekke hvordan jobben er utført. Kjøper man et nytt hus er gjenglemte hybelkaniner og sot i taket det siste man ønsker å finne.

Det er ganske vanlig at det oppstår små tvister mellom selger og kjøper i forbindelse med rengjøringen av bolig eller næringsbygg. Skrekkhistoriene er mange, både for selgere og kjøpere. Det er derfor viktig å vite at en flyttevask blir utført på en måte der man unngår dette.

En flyttevask utført av Elitevaks AS garanterer deg en jobb utført med kvalitetssikring, der du kan være helt trygg på at den nye eieren ikke vil klage. Vi har lang erfaring innen flyttevask, og de beste medarbeiderne. I tillegg bruker vi økologisk nedbrytbart materiell, som er tilpasset allergikere og astmatikere. Alt for at du, på alle måter, skal føle deg ivaretatt som kunde uansett om du er privatperson, eller eier en bedrift som skal over i nye lokaler.

Kvalitet og tilgjengelighet er våre stikkord. Kontakt oss idag for et godt tilbud på flyttevask.