Elitevask

Rengjøring

Rengjøring av butikken eller kontoret er viktig for de ansattes trivsel og evne til å prestere best mulig.

Et dårlig innemiljø skaper mistrivsel, trøtthet og tapper kroppen for energi. Det går til syvende og sist utover bedriften som helhet. 

Vi tilbyr profesjonell rengjøring av dine lokaler, slik at dine ansatte har det bra, og slik at du kan fokusere på det du kan best. Vi kan skreddersy et program med rengjøring tilpasset dine behov både når det kommer til omfang, og frekvens. Du vet best behovet for din bedrift, og sammen kan vi finne en løsning som rommer det du ønsker. 

Jevnlig rengjøring er ikke bare viktig for arbeidsmiljø og trivsel, men det gjør også at levetiden på inventar og andre materialer blir forlenget. Kostnader knyttet til vedlikehold kan også holdes nede ved jevnlig rengjøring. 

Vi tar på oss oppdrag for alle typer bedrifter, slik som barnehager, kontorer, ulike butikker, legekontorer, samt private husholdninger. Vi har lang erfaring og profesjonelle medarbeidere som vet hva de driver med. Vi legger stor vekt på god opplæring og kursing, og alle renholdere er sertifiserte. På denne måten sikrer vi at du som kunde blir fornøyd med jobben vi gjør. 

Vi kan tilpasse oppdraget akkurat slik du mener er best for din bedrift. En god dialog og jevnlig oppfølging av deg som kunde, er viktig for oss. Vi er lett tilgjengelig for deg, slik at du kan komme med ønske om endring i tilbud, frekvens eller tidspunkt etc. 

Ta kontakt i dag, slik at vi sammen kan finne den løsningen som passer for deg og din bedrift.