Elitevask

Renhold

Renhold er viktig, det kan vi alle være enige om. Det å få tid til ukentlig renhold er en annen sak.

Et rent hjem eller bedriftslokale bidrar til et sunt innemiljø for alle som bor eller jobber der. Det er med på å gi kroppen energi til alt det andre som vi ønsker å fokusere på. På samme måte er et hjem eller lokal som blir rengjort sjeldent eller dårlig, med på å trekke energi og krefter ut av kroppen.

Jevnlig renhold av ditt bedriftslokale, er viktig for de ansattes trivsel. Blir ikke denne jobben gjort skikkelig, kan det føre til mistrivsel og dårlig arbeidsmiljø. Det går igjen utover arbeidsutførelsen og  til sist din bedrift. Vi har lang erfaring innen rengjøring av næringsbygg. 

Renhold kan være tidkrevende i en hektisk hverdag, og løsningen for mange familier kan derfor være å overlate jobben til profesjonelle. Det frigjør mer tid til hverandre, hobby, jobb og karriere. Mer penger og mindre tid, gjør at flere og flere idag velger denne løsningen.

Har du allergiker eller astmatiker i hus eller på jobb, vet du at det er viktig å velge rengjøringsmidler tilpasset de. Derfor er alle produktene vi bruker til renhold produsert slik at du kan være sikker på at ingen får ubehag eller problemer. I tillegg er alle produktene miljøvennlige og økologisk nedbrytbare. Det er vi veldig stolte av. 

Renhold fra Elitevask AS, kan bestå av ulike løsninger og muligheter.  Vi kan diskutere og tilpasse slik at du får det mest mulig slik du ønsker. Hvorfor ikke overlate jobben til profesjonelle?