Elitevask

Vaskehjelp

Vaskehjelp høres kanskje gammeldags ut for noen, eller for fancy ut for andre? Faktisk er det verken gammeldags eller for fancy.

Det er veldig moderne og veldig aktuelt. I en tid og et samfunn, der tid er gull, velger flere og flere å ha en profesjonell vaskehjelp til å ta seg av det ukentlige renholdet. Mange opplever at tiden ikke strekker til, og den lille tiden man har til rådighet ønsker man å bruke på annet enn å vaske.

For store bedrifter er det en selvfølge å ha profesjonelt renhold, men også mindre bedrifter kan dra nytte av en vaskehjelp. La andre ta seg av renholdet, slik at du kan fokusere på å løfte bedriften din opp og frem. 

Alle våre medarbeidere er profesjonelle og sertifiserte, og vi setter vår ære i at du blir mer enn fornøyd med jobben de gjør. Vi setter kvalitet og sikkerhet høyt, og alle som jobber hos oss må underskrive en taushetserklæring for å sikre kvalitet i alle ledd. I tillegg følger vi alle kunder tett opp slik at vi sammen kan komme frem til den løsningen som fungerer best for dere. 

Vi bruker også miljøvennlige og allergivennlige produkter i alle deler av rengjøringen. Kan det bli bedre enn det? 

En vaskehjelp fra Elitevask AS frigjør tiden din til det du opplever som viktig. Om det er hobby, familie eller karriere, så er det viktig å bruke tiden på riktig måte. Det er mange ting vi ikke kan gjøre for deg, men vaske, det kan vi. Kanskje er vanskehjelp løsningen for deg eller din bedrift? Ta kontakt idag!