Byggvask

Vi utfører byggvask i forbindelse med bygging og rehabilitering av bygg, men kan også tilby kontinuerlig renhold underveis i byggeprosessen om ønskelig. Vi kan også fjerne avfall og søppel under byggeprosjektet, samt renhold av brakkeriggen.

Vi skreddersyr oppdraget slik at du får det slik du ønsker, men som utgangspunkt vil byggvask si rengjøring av vegger, gulv og tak, fjerning av avfall og smuss, samt vask av eventuelle kjøkken og bad. Vi er fleksible både når det gjelder omfanget av arbeidet og når du ønsker det utført. Vi har lang erfaring med byggvask for bedrifter, slik at du kan være sikker på at vi vet hva vi gjør.

Elitevask bruker økologisk nedbrytbare produkter og har generelt høyt fokus på miljø, sikkerhet og godt arbeidsmiljø. Det er viktig for deg som kunde, da det er med på å kvalitetssikre oss som bedrift og jobben vi gjør for deg.

Når du trenger noen til å utføre en tilfredsstillende byggvask uansett størrelse og omfang, kan du være trygg på at Elitevask utfører med presisjon og effektivitet. Vi setter kundetilfredsstillelse høyt, og vil sørge for at du er mer enn fornøyd når vi er ferdig med byggvask på ditt prosjekt.